Nieuws

Dat ziet er niet goed uit: Neymar deelt beelden van enorm dikke enkel op Instagram

Dat ziet er niet goed uit: Neymar deelt beelden van enorm dikke enkel op Instagram

26-11-2022 21:02

Neymar staat erom bekend nogal een duikelaar te zijn en bij ieder duel naar de grond te gaan, maar tijdens de wedstrijd met Servië van afgelopen donderdag kreeg hij echt een tik te verwerken. De Braziliaanse sterspeler deelde op Instagram hoe dik zijn enkel is.

Neymar raakte in de slotfase van de met 2-0 gewonnen wedstrijd geblesseerd en liet duidelijk merken enorme pijn te hebben. Er kwam daarom ook snel ijs aan te pas toen hij werd gewisseld.

De Braziliaanse tak van ESPN meldde dat de aanvaller in de poulefase in ieder geval niet meer in actie komt. Teamarts Rodrigo Lasmar houdt desondanks hoop. "We kunnen bevestigen dat we niet op Neymar en Danilo rekenen voor de volgende wedstrijd tegen Zwitserland, maar we doen er alles aan om de spelers fit te krijgen voor de rest van het toernooi."

Neymar reageerde zelf ook kort. "Vandaag (donderdag, red.) is een van de moeilijkste dagen in mijn carrière geweest. Ja, ik heb een blessure en dat doet pijn. Het erbij laten zitten? Nooit! Ik ben een kind van God en mijn geloof is eindeloos."