Exclusive

'Dokter gaf toe dat de zaak zorgelijk is, Tite benadrukte het aandeel van Neymar'

'Dokter gaf toe dat de zaak zorgelijk is, Tite benadrukte het aandeel van Neymar'

25 november - 09:07
0

Brazilië won donderdagavond overtuigend van Servië met 2-0 door twee goals van Richarlison. Een flinke smet op de feestavond was de blessure van Neymar. Dit schrijven de Braziliaanse kranten over zijn enkelblessure.

'De blessure aan de rechterenkel van Neymar baart de technische staf van de Braziliaanse nationale ploeg zorgen', schrijft Estadão . 'De speler werd laat in de tweede helft gewisseld, huilde op de bank en ging naar de kleedkamer, ondersteund door een fysiotherapeut. Dokter Rodrigo Lasmar gaf toe dat de zaak zorgwekkend is.'

"Neymar had een verstuiking in zijn rechterenkel, dat was op tv duidelijk te zien. Het was een direct trauma, waarbij de knie van de Servische speler een beweging maakte die de verstuiking veroorzaakte", citeert Estado de Minas Lasmar. "Alles waar we nu over praten is te voorbarig. We hebben geen antwoorden. Het is belangrijk om te wachten."

Tite

Correio Braziliense houdt vooral vast aan de geruststellende woorden van bondcoach Tite. "Je kunt er zeker van zijn dat Neymar op dit WK nog zal spelen", citeert de krant de trainer van Brazilië. 'De coach benadrukte het aandeel van de spelmaker in de zege. Tijdens de persconferentie onthulde Tite dat de atleet met pijn speelde. "Hij bleef, bij de twee doelpunten die we scoorden, zijn enkel voelen, maar het team had hem nodig. Hij had het vermogen om zijn pijn te overwinnen en was bij beide doelpunten aanwezig."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie