Nieuws

'Neymar kan door opgezwollen enkel voorlopig niet meedoen met Seleção'

'Neymar kan door opgezwollen enkel voorlopig niet meedoen met Seleção'

25-11-2022 16:34 Laatste update: 16:46

Zeer slecht nieuws voor Brazilië. De topfavoriet voor het WK in Qatar kan de komende tijd niet beschikken over Neymar Jr. De Braziliaan kreeg in het duel met Servië een flinke tik op de enkel en moet de komende tijd vanaf de bank toekijken.

Persbureau Reuters meldt dat de komende twee groepsduels van Brazilië geen optie zijn voor Neymar. Bondscoach Tite was na het duel met Servië, dat met 2-0 werd gewonnen door treffers van Richarlison, nog optimistisch. "Geen zorgen, Neymar zal dit WK nog spelen. Hij zal in actie blijven komen. Daar kunnen jullie zeker van zijn."

Na de overwinning op Servië gaat men ervan uit dat Brazilië de achtste finales van het WK zal bereiken. Of Neymar dan al in actie kan komen, blijft de vraag. Brazilië speelt nog tegen Zwitserland en Kameroen in de groepsfase. 

Richarlison was de grote held van Brazilië tegen de Servië, maar Neymar kreeg een flink aantal tikken te verduren tijdens het duel. Brazilië maakt tot dusver samen met Spanje een sterke indruk en lijkt de favorietenstatus voorlopig waar te maken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!