Nieuws

'Beckham en meerdere vermogende ondernemers op de loer voor overname United'

'Beckham en meerdere vermogende ondernemers op de loer voor overname United'

24-11-2022 09:38
1

David Beckham heeft interesse in een mogelijke overname van Manchester United, meldt The Financial Times. De United-legende zou een rol willen spelen wanneer de familie Glazer de club daadwerkelijk in de verkoop gaat zetten.

Joel Glazer – één van de zes Glazers – stelde tegenover Sky Sports nog dat er een proces aan de gang is waarbij de raad heeft besloten om andere strategische opties voor Manchester United te onderzoeken.

Dat zou wel eens kunnen leiden tot een overname van de club, waar ook Jim Ratcliff opnieuw in geïnteresseerd is. Afgelopen zomer sijpelde de interesse van de miljardair al door, maar hij zag er uiteindelijk toch van af. Volgens de Daily Telegraph is daar nu weer verandering in gekomen.

Volgens TFT zou naast Ratcliff ook Beckham de mogelijkheid krijgen om mee te dingen in een mogelijke United-overname. De vermogende oud-prof heeft zelf niet voldoende financiële middelen om een serieus bod te doen, maar zou mee kunnen liften met een nog andere onbekende kandidaat.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!