Nieuws

Joel Glazer geeft update over mogelijke United-verkoop en respecteert Ronaldo

Joel Glazer geeft update over mogelijke United-verkoop en respecteert Ronaldo

24-11-2022 08:36
0

Maandag werd bekend dat de familie Glazer overweegt om Manchester United te verkopen. Joel Glazer – eigenaar van de club – gaf een korte update en ging in op de situatie rondom Cristiano Ronaldo.

Het zijn roerige tijden voor Manchester United. Eerst kwam het nieuws naar buiten dat de familie Glazer overweegt om de club in de verkoop te zetten. Vervolgens werd ook bekend dat Ronaldo en United per direct uit elkaar gaan, naar aanleiding van het veelbesproken interview dat de Portugees gaf bij Piers Morgan.

"Zoals we gisteren hebben aangekondigd maakt de raad nu een proces door waarin we gaan kijken naar verschillende, nieuwe strategische alternatieven", zei Joel toen hij op straat werd gevraagd om een update van een verslaggever van Sky Sports. Volgens de journalist had de familie volgens het overgrote deel van de United-aanhang de club al eerder in de verkoop moeten zetten. "Nogmaals, we gaan nu door een proces en we gaan kijken waar ons dat gaat brengen."

Ook werd Joel gevraagd naar de breuk met Ronaldo. Waarom moest hij weg? "Hij is een grote Manchester United-speler en we waarderen wat hij voor de club heeft gedaan. We wensen hem het beste", besloot hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie