Nieuws

Lenglet spreekt zich uit na lachend gesprek met Lewandowski

Lenglet spreekt zich uit na lachend gesprek met Lewandowski

09-12-2021 15:15 Laatste update: 15:52

Clément Lenglet kon op flinke kritiek rekenen na een onderonsje met Bayern München-spits Robert Lewandowski. Na de kansloze 3-0 nederlaag - en de daarmee gepaard gaande uitschakeling in de Champions League van FC Barcelona - reageert de mandekker op het voorval waarin hij een ogenschijnlijk vrolijk gesprek had met de Poolse aanvaller.  

'Ik wil een bericht achterlaten voor de fans. Allereerst ben ik teleurgesteld door het resultaat van de wedstrijd tegen Bayern. Deze club verdient alleen het allerbeste en wij zijn er niet in geslaagd dat te bereiken', begint de Fransman zijn statement op Instagram.  

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Clement Lenglet (@clement_lenglet)

Over het moment dat hij lachend met de Poolse goalgetter te zien is, reageert de centrale verdediger als volgt: 'De lach was om iets dat op dat moment gebeurde. Een specifieke reden, die niets te maken heeft met mijn gevoel over het resultaat.' 

Door de uitschakeling van de Blaugranas in het miljardenbal moet de ploeg van trainer Xavi na de winterstop verder in de Europa League. Voor het eerst in twintig jaar tijd speelt de gevallen Spaanse grootmacht na de winterstop niet in de knock-outfase van Europa's belangrijkste clubtoernooi.