Van Bronckhorst reageert op kritiek: 'Ik leef niet onder een steen natuurlijk'

8 november om 18:11

Giovanni van Bronckhorst staat onder druk bij Rangers FC. De uitslagen van de Schotse grootmacht zijn de laatste periode enorm teleurstellend en dat kan de Nederlandse oefenmeester weleens de kop gaan kosten.

"Ik leef niet onder een steen natuurlijk", vertelt Van Bronckhorst dinsdag op de persconferentie. "Ik ben ervan overtuigd dat ik de juiste man ben om de situatie van Rangers FC om te draaien. Ik werk al lang genoeg in de voetballerij om te weten dat dit erbij hoort. We moeten voornamelijk twee keer winnen richting de winterstop. Daarna krijgen we spelers van blessures terug en dan gaat het ook voor ons beter lopen. De wedstrijd van woensdag is voor ons cruciaal."

Woensdag speelt Rangers FC een thuiswedstrijd tegen Heart of Midlothian FC, de nummer vier van de Scottish Premiership. Ondanks de reeks tegenvallende resultaten staat de ploeg van Van Bronckhorst nog altijd op plek twee met 29 punten uit dertien wedstrijden. Nummer één Celtic staat echter wel zeven punten los, de aartsrivaal heeft namelijk 36 punten met evenveel gespeelde wedstrijden.