Nieuws

Mourinho ziet Lazio naar 'losercompetitie' afdalen: 'Directeur is het probleem'

Mourinho ziet Lazio naar 'losercompetitie' afdalen: 'Directeur is het probleem'

04-11-2022 11:23
2

José Mourinho heeft zich kort na de Europa League-uitschakeling van SS Lazio uitgelaten over de kansen van de aartsrivaal in de Conference League. De Portugees haalde een uitspraak van Lazio-directeur Igli Tari aan.

"Ik denk dat Lazio de favoriet is om de Conference League te winnen", aldus Mourinho, geciteerd door Voetbal International. Feyenoord won donderdagavond van Lazio, waardoor de Romeinen in de derde competitie van Europa actief zullen zijn. "Dat meen ik oprecht. Je hebt West Ham United, Fiorentina, Lazio en wie nog meer? Villarreal?", vervolgt de AS Roma-trainer. "Ik heb nog niet gezien wie verder allemaal zijn afgevallen, maar voor mij is Lazio de favoriet."

"Ze hebben er de trainer, de spelers en het team voor. Misschien is het probleem dat ze ook meneer Tare hebben, die de prijs niet wil winnen omdat hij de competitie niet waardeert", verwijst Mourinho naar een uitspraak die de directeur drie weken geleden deed. "In het voetbal worden zinloze competities verzonnen zoals de Conference League, die ik de loserscompetitie noem, of de Europa League, die weinig waarde vertegenwoordigt", zei Tare destijds.