Nieuws

Verheydt spreekt voorkeur uit na moeizame zege: 'Geen Ajax-uit ofzo'

Verheydt spreekt voorkeur uit na moeizame zege: 'Geen Ajax-uit ofzo'

18-10-2022 23:21

Thomas Verheydt groeide uit tot matchwinner bij ADO Den Haag door de winnende 2-3 te maken op bezoek bij de amateurs van Excelsior '31. Alhoewel het niet makkelijk ging, is de robuuste Haagse spits vooral blij door te zijn in de KNVB Beker. De aanvaller hoopt de topploegen te ontlopen bij de loting.

Door Omroep West wordt hij gevraagd of ADO niet door het oog van de naald is gekropen. "Dat kun je wel zeggen, ja", zegt Verheydt opgelucht. "Het was niet goed, maar uiteindelijk zitten we wel in de koker. We hadden het graag wel wat makkelijker gehad", vervolgt hij tegenover de regionale omroep.

Een verklaring waarom ADO zo moeizaam speelde, heeft de bonkige spits niet. "Het is voor die jongens de wedstrijd van het jaar en wij leggen gewoon te weinig op de mat en vlak voor tijd komen we nog goed weg." Een voorkeur voor een tegenstander in de tweede ronde van de KNVB Beker heeft Verheydt niet. "Ik hoop op een zo makkelijk mogelijke loting. Ik wil zo ver mogelijk komen. Dus geen Ajax-uit ofzo."