Nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Schreuder kiest voor twee andere namen tegen Napoli

Vermoedelijke opstelling Ajax: Schreuder kiest voor twee andere namen tegen Napoli

12-10-2022 07:30 Laatste update: 07:39

Niet Brian Brobbey, maar Davy Klaassen gaat woensdagavond aan de aftrap verschijnen in de Champions League-kraker tussen Napoli en Ajax, verwachten Voetbal International en het Algemeen Dagblad. De middenvelder moet de geschorste Dusan Tadic gaan vervangen.

In de punt van de aanval lijkt er opnieuw plaats te zijn voor Mohammed Kudus, die tot nu toe in elk Champions League-duel tot scoren kwam. Op de flanken lijken Steven Bergwijn en Steven Berghuis te gaan worden opgesteld, waar Klaassen het op de nummer tien positie moet gaan laten zien.

Volgens het AD en VI zal Daley Blind net als tegen FC Volendam in het hart van de verdediging worden geposteerd, wat betekent dat Calvin Bassey linksback gaat spelen. Op de andere backpositie lijkt Jorge Sánchez het te mogen gaan proberen. De Mexicaan, die pas net is teruggekeerd van een blessure, vervangt de geblesseerde Devyne Rensch.

Ajax zal er alles aan willen doen om de 1-6 oorwassing van afgelopen week in de Johan Cruijff Arena enigszins te doen vergeten. Om 18.45 wordt er afgetrapt in Napels.

De vermoedelijke opstelling van Ajax: Pasveer; Sánchez, Timber, Blind, Bassey; Álvarez, Klaassen, Taylor; Berghuis, Kudus, Bergwijn