Breaking news

Nieuws uit Amerika: Higuain hangt na dit seizoen schoenen aan de wilgen

Nieuws uit Amerika: Higuain hangt na dit seizoen schoenen aan de wilgen

03-10-2022 18:58

Gonzalo Higuaín heeft zijn afscheid aangekondigd. De spits gaf maandag op de persconferentie van Inter Miami CF aan dat hij na dit kalenderjaar zijn schoenen aan de wilgen gaat hangen.

Higuaín maakte naam als voetballer bij Real Madrid, waarvoor hij in zeven seizoenen 107 keer scoorde. Vervolgens reeg de 75-voudig Argentijns international de doelpunten aaneen bij SSC Napoli. De aanvaller scoorde in 35 competitieduels liefst 36 keer en verdiende daarmee een toptransfer naar Juventus.

Naast Juventus kwam de spits ook nog uit voor AC Milan en Chelsea, alvorens hij de overstap maakte naar Inter Miami. Daar bouwde Higuaín zijn carrière af. De Argentijn won in zijn carrière drie keer de Serie A, de Primera División en de Italiaanse Super Cup, twee keer legde hij beslag op de Spaanse Super Cup en één keer won hij de Europa League.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!