Nieuws

Van Nistelrooij reageert na venijnige reactie: 'Was wel even lekker om te doen'

Van Nistelrooij reageert na venijnige reactie: 'Was wel even lekker om te doen'

11-09-2022 14:55 Laatste update: 15:08

Ruud van Nistelrooij was na het duel met FK Bodø/Glimt niet blij met een verslaggever van Veronica Inside, die insinueerde dat RKC Waalwijk een makkelijke ploeg was om te verslaan na het teleurstellende gelijkspel tegen de Noorse ploeg. Van Nistelrooij sprak gister over de ietwat ongemakkelijke situatie en zegt zichzelf niet te herkennen bij het terugzien van de beelden. 

Een goedlachse Van Nistelrooij verscheen zondagmiddag voor de voorbeschouwing van PSV - RKC bij ESPN en gaf toe zelf een beetje geschrokken te zijn van zijn eerdere reactie. "Ik moet zeggen, ik zag het terug en herkende mezelf niet helemaal. Er kwam venijn uit. Dat zit er ook nog een beetje in, dat is bekend. Dat was wel lekker om even te doen, maar dat moet je niet altijd doen", besluit Van Nistelrooij. 

PSV speelde met 1-1 gelijk tegen Bodo/Glimt en mag aankomende donderdag naar Londen afreizen om het lastige duel met Arsenal af te werken. The Gunners speelden vorige week in de Europa League tegen FC Zürich en trokken in Zwitserland een krappe zege over de streep.