Transfernieuws

'Nóg een Deadline Day-vertrek bij PSV: verdediger op weg naar Israëlische topclub'

'Nóg een Deadline Day-vertrek bij PSV: verdediger op weg naar Israëlische topclub'

01-09-2022 21:36

PSV verliest op de laatste dag van de internationale transfermarkt mogelijk nog een speler. Derrick Luckassen is onderweg naar Maccabi Tel Aviv.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De krant meldt dat Luckassen momenteel in gesprek is met het Israëlische Maccabi Tel Aviv. Het zou gaan om een definitief vertrek waarbij PSV een kleine vergoedingssom zou ontvangen. Luckassen zou aanbiedingen uit Griekenland en Frankrijk hebben afgewezen voor een vertrek naar Israël. De verdediger werd vorig seizoen nog verhuurd aan Karagümrük. Daarvoor verhuurde PSV hem aan Kasimpasa, Anderlecht en Hertha BSC.

Luckassen maakte in 2018 de overstap van AZ naar PSV, maar werd nooit een succes in Eindhoven. De Eindhovenaren verhuurde hem na één jaar constant aan clubs uit het buitenland. Uiteindelijk kwam Luckassen tot op heden tot 25 duels voor de Brabanders. Daarin was hij goed voor één goal en twee assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!