Transfernieuws

PSV wacht zinderend slot: 'Of Gakpo weg, of Sangaré, of geen van twee'

PSV wacht zinderend slot: 'Of Gakpo weg, of Sangaré, of geen van twee'

01-09-2022 00:37 Laatste update: 00:39
1

Leeds United ligt op poleposition voor de handtekening van Cody Gakpo, meldt Fabrizio Romano. Het Eindhovens Dagblad weet dat PSV eerder openstaat voor een verkoop van de Oranje-international dan voor een transfer van Ibrahim Sangaré.

Southampton zou inmiddels een bod hebben uitgebracht ter waarde van 35 miljoen euro op de buitenspeler, waar PSV inzet op een bedrag van 50 miljoen euro. Van een akkoord is nog geen sprake met The Whites, maar de sterk aan het seizoen begonnen Engelse formatie 'pusht' volgens de transferspecialist voor een deal.

Volgens informatie van het Eindhovens Dagblad is het geen uitgemaakte zaak dat het ook van een transfer komt. In de nacht van woensdag op donderdag wordt de knoop doorgehakt, klinkt het. Sangaré - in de belangstelling van Chelsea - vertrekt ook mogelijk nog uit Brabant. 'Of Gakpo weg, of Sangaré, of geen van de twee', aldus het ED.

'Het lijkt er zeer sterk op dat het de voorkeur van PSV heeft om Gakpo ipv Sangaré te verkopen. Gebeurt dat, dan volgt er een 'nee' richting Chelsea', aldus de regionale krant. De Telegraaf denkt dat PSV door het mislopen van Champions League-voetbal een bod van veertig miljoen euro of meer op één van de twee spelers simpelweg niet kan weigeren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!