Nieuws

Eredivisie-clubs opgelet: voormalig Oranje-international Willems is transfervrij

Eredivisie-clubs opgelet: voormalig Oranje-international Willems is transfervrij

01-09-2022 14:36 Laatste update: 14:43

Jetro Willems is officieel transfervrij. De voormalig Oranje-international speelde afgelopen seizoen voor Greuther Fürth, maar heeft in overleg met de Duitse club zijn contract laten ontbinden.

Willems had nog een eenjarig contract in Duitsland. "We willen Jetro bedanken en wensen hem het allerbeste in zijn toekomstige carrière", aldus sportief directeur Rachid Azzouzi op de clubsite. De 28-jarige vleugelverdediger speelde in totaal 26 duels voor Greuther Fürth, waarin hij één keer het net wist te vinden. "Ik wens de club en het team het allerbeste. Het was maar een jaar, maar met de Bundesliga was het ook een bijzonder jaar", aldus Willems.

De voormalig Oranje-international mag nu op zoek naar een nieuwe werkgever. "Op dit moment speelt er niks, maar zelf zou ik het zeker overwegen om weer terug te keren in de Eredivisie indien die optie zich concreet voordoet. In mijn vorige periode bij PSV maakten we het Ajax moeilijk en konden we ze in de Eredivisie verslaan. Zo een strijd zie ik graag weer. (...) Wat het ook wordt, PSV zit in mijn hart", zei Willems onlangs in gesprek met het Eindhovens Dagblad.