Transfernieuws

'Premier League-clubs volgen situatie van Gakpo, Southampton het meest concreet'

'Premier League-clubs volgen situatie van Gakpo, Southampton het meest concreet'

29-08-2022 11:16 Laatste update: 11:21

Cody Gakpo staat in de belangstelling van meerdere Premier League clubs, maar Southampton is tot nu toe het meest concreet. De Engelsen hebben een bod uitgebracht op de aanvaller, maar daar gaat PSV niet op in.

Dat meldt The Athletic. Hoe hoog dat bod precies was, is niet bekend. Naast The Saints is Manchester United ook nog altijd geïnteresseerd in Gakpo. Die interesse is alleen wel wat afgekoeld, sinds de transfer van Antony steeds dichter bij komt. Volgens het medium denken ook Everton en Leeds United nog aan de komst van de linksbuiten.

Gakpo zou een belangrijk transferdoelwit zijn voor Southampton. Rasmus Ankersen, directeur bij de club, zou gesprekken hebben gevoerd met de entourage van de Oranje-international. Dat zou tot op heden nog geen vruchten hebben afgeworpen.

Gakpo was zondag weer belangrijk voor PSV. De linksbuiten gaf twee assists en scoorde zelf één keer tegen Excelsior (1-6). Zelf gin hij ook nog even in op de interesse. "Er is interesse, maar ik heb altijd gezegd dat het hele plaatje moet kloppen. Het is een puzzel."