Zuidam over Klaiber: 'We gaan de komende dagen kijken of het plaats gaat vinden'

28 augustus om 12:20

Jordy Zuidam bevestigt de interesse van FC Utrecht in Sean Klaiber. Zuidam hoopt de back graag terug te halen naar Utrecht. Aan de andere kant is de komst van Mees Hoedemakers nagenoeg uitgesloten.

"Interessante speler, ja, goede speler," antwoord Zuidam gevat op de vraag wat hij van Klaiber vindt voor de camera van ESPN. "Het is een jongen die hier heel lang bij de club heeft gezeten. Daar hebben we altijd contact mee gehad. Maar soms komen dingen bij elkaar en soms niet. Nu moeten we gaan kijken de komende dagen of het wel gaat plaatsvinden of niet." De techinsich directeur hoopt de komende dagen de deal rond te krijgen, maar is nog niet zeker van zijn zaak. "Je hebt altijd drie partijen nodig dus de komende dagen moeten we kijken of dat gaat lukken."

Mees Hoedemakers komt FC Utrecht in ieder geval niet versterken. "We hebben nooit hoge transfersommen betaald in mijn tijd bij Utrecht. We hebben ons bij Cambuur gemeld en vinden hem een hele interessante speler. Helaas lagen vraag en aanbod te ver uit elkaar," aldus Zuidam. Hierdoor is het vrijwel zeker dat Hoedemakers niet naar Utrecht vertrekt.