Opstellingen

Opnieuw geen Antony en Wijndal bij Ajax, Toornstra meteen in de basis bij Utrecht

Opnieuw geen Antony en Wijndal bij Ajax, Toornstra meteen in de basis bij Utrecht

28-08-2022 11:29

Alfred Schreuder heeft voor het duel met FC Utrecht opnieuw een basisplaats ingeruimd voor Steven Berghuis. De technicus vervangt de afwezige Antony op rechtsbuiten. Jens Toornstra staat meteen in de basis bij de Domstedelingen. 

Ajax begint met dezelfde basisopstelling als tegen Sparta Rotterdam vorig weekend. Links in het centrum van de defensie staat Calvin Bassey opnieuw in de basis. Linksback staat Daley Blind. Dit kan ook te maken hebben met de afwezigheid van Owen Wijndal, die niet bij de selectie zit van de Amsterdammers.

In de aanval staat Berghuis dus wederom op zijn oude positie: rechtsbuiten. De aanvaller annex middenvelder is de vervanger van de afwezige Antony. De Braziliaan zit niet bij de selectie van Ajax, omdat de vleugelflitser een transfer naar Manchester United probeert te forceren.

Bij FC Utrecht is er meteen een plekje bij de eerste elf ingeruimd voor aanwinst Toornstra. De middenvelder keerde deze week na acht jaar Feyenoord terug op het oude nest.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!