Transfernieuws

'Negentig miljoen euro is niet genoeg voor Antony, United overweegt hoger bod'

'Negentig miljoen euro is niet genoeg voor Antony, United overweegt hoger bod'

27-08-2022 15:43
1

De derde poging van Manchester United om Antony los te weken bij Ajax, is opnieuw mislukt. Ditmaal wezen de Amsterdammers een aanbieding van negentig miljoen euro op de Braziliaan af, weet het Braziliaanse medium UOL Esporte te melden.

Een eerder bod van tachtig miljoen euro op de rechtsbuiten - die dolgraag de overstap maakt naar Engeland - werd al afgewezen, waarna De Telegraaf vrijdag meldde dat ook een tweede United-bod niet genoeg was voor Ajax. Volgens informatie van UOL Esporte zou Manchester United intern overwegen om het bod te verhogen tot maar liefst honderd miljoen euro.

Ajax liet bij monde van trainer Alfred Schreuder al herhaaldelijk weten niet open te staan voor een verkoop van Antony, tenzij het om 'astronomische bedragen' zou gaan. Het is nog niet duidelijk of de hoofdstedelingen een bod van honderd miljoen euro aan die kwalificatie voldoet.

De international liep vrijdag al vooruit op een transfer in gesprek met transferspecialist Fabrizio Romano. "Ik was erg blij in Amsterdam, won prijzen, maakte vrienden, maar het is nu écht tijd voor mij om mijn dromen na te jagen", liet hij optekenen door de Italiaan.