Nieuws

Aursnes neemt afscheid van Feyenoord: 'De club heeft veel indruk op me gemaakt'

Aursnes neemt afscheid van Feyenoord: 'De club heeft veel indruk op me gemaakt'

24-08-2022 20:22 Laatste update: 20:25

Fredrik Aursnes verruilt Feyenoord voor het Portugese Benfica. De Noorse controleur neemt na één seizoen met warme woorden afscheid van de Stadionclub.

"Feyenoord heeft in korte tijd enorm veel indruk op mij gemaakt", aldus de middenvelder op de clubsite. De Noor speelde slechts één seizoen voor de Rotterdammers, maar is de club voor altijd dankbaar. "Het was een bijzondere periode om meerdere redenen. Om te beginnen door onze manier van spelen, die goed bij mij past en waar ik veel plezier uit heb gehaald. Maar vooral ook door onze unieke prestaties in Europa, de mensen waar ik dagelijks mee samen heb gewerkt en niet in de laatste plaats de trouwe aanhang van Feyenoord."

Aursnes gaat komend seizoen Champions League-voetbal spelen met Benfica, desondanks zal hij nog vaak terugdenken aan het Europese succes met Feyenoord. "Ik ben de club, en Frank Arnesen (technisch directeur van Feyenoord, red.) in het bijzonder, dankbaar voor het vertrouwen in mij. Ook wil ik iedereen die heeft bijgedragen aan de mooie, blijvende herinneringen die ik uit Rotterdam met me meeneem bedanken. Ik wens Feyenoord het allerbeste."