Transfernieuws

Mbappé herhaalt vertrekwens bij PSG: 'Ik moest huilen toen ik het hoorde'

Mbappé herhaalt vertrekwens bij PSG: 'Ik moest huilen toen ik het hoorde'

05-10-2021 10:40

Kylian Mbappé hunkerde afgelopen zomer naar een overstap naar Real Madrid. Dit weekend sprak hij zijn vertrekwens al uit in een uitgebreid interview met RMC en dit herhaalt hij nog sterker bij L'Équipe. 

"Het was een logische stap om deze zomer te vertrekken", begint Mbappé, die komende zomer transfervrij is, zijn betoog in de Franse krant. "Ik wilde PSG alleen verlaten voor Real Madrid. Real bracht ook een bod uit en ik dacht dat mijn tijd in Parijs erop zat. Ik moest huilen toen ik hoorde dat ik niet naar Madrid kon gaan", geeft de superster toe.

De 21-jarige Fransman erkent gelukkig te zijn bij Paris Saint-Germain. "Paris Saint-Germain heeft me veel gebracht en ik ben altijd gelukkig geweest in de tijd dat ik hier speel. Dat ben ik nog steeds." Desondanks hekelt hij de ongenuanceerde berichtgeving rondom zijn vertrekwens in de zomer. "Ik wilde dat er een deal zou komen waarbij alle partijen tevreden zouden zijn. Dat ik zes of zeven aanbiedingen voor een contractverlenging heb afgewezen is niet waar. Dat ik niet met Leonardo (technisch directeur, red.) wil praten ook niet, maar we hebben nu al twee maanden niet met elkaar gesproken", aldus een goudeerlijke Mbappé.

Nu Mbappé meer open is dan ooit over zijn mogelijk nieuwe bestemming, lijkt het onwaarschijnlijk dat hij zijn contract in de Franse hoofdstad nog gaat verlengen. Na dit seizoen kan hij transfervrij overstappen naar Real Madrid.