Transfernieuws

'Schot in de zaak: Memphis kan voor twee jaar tekenen bij Italiaanse topclub'

'Schot in de zaak: Memphis kan voor twee jaar tekenen bij Italiaanse topclub'

09-08-2022 14:14 Laatste update: 14:18
1

Het krijgt er steeds meer schijn van dat Memphis Depay naar Juventus kan gaan vertrekken. Volgens de betrouwbare Gianluca Di Marzio zou hij zijn handtekening kunnen gaan zetten onder een tweejarig contract bij de Oude Dame.

Door het binnenhalen van Robert Lewandowski en Raphinha en het aanblijven van vele aanvallers, lijkt de kans groot dat Memphis op een tweede plan gaat raken bij FC Barcelona. Dat is nog niet helemaal bevestigd door de club, maar een kans op een vertrek is wel degelijk aanwezig. Nu zou Juventus de vice-topscorer van Oranje uit de brand willen helpen. Volgens GOAL hebben beide partijen dinsdag nog contact met elkaar.

Of Barça daadwerkelijk mee wil werken aan het vertrek van de Nederlander is dus nog onduidelijk. Eerder meldde Fabrizio Romano al dat Memphis zou kunnen vertrekken voor een bedrag van twintig miljoen euro, wat volgens de speler zelf te gortig is. Hij zou namelijk graag gratis de deur uit willen lopen. Eerder werd hij ook al genoemd bij Borussia Dortmund, maar die hebben maandag de komst van Anthony Modeste afgerond.