Reactie

'Ik wil prijzen winnen met Feyenoord, in Europa heeft het halen van CL prioriteit'

'Ik wil prijzen winnen met Feyenoord, in Europa heeft het halen van CL prioriteit'

09-08-2022 10:20
4

San Jose Earthquakes is in zijn nopjes door de transfer van Marcos López naar Feyenoord. De club uit de MLS heeft geen bedragen genoemd, maar meldt wel dat er sprake is van een recordtransfer.

Maandagavond brachten Feyenoord en San Jose Eearthquakes officieel naar buiten dat het met López de nieuwe linksback van de Rotterdammers is. "Marcos is de afgelopen drie en een half jaar een belangrijke speler voor ons geweest, maar dit is een stap die we om vele redenen belangrijk vonden", aldus General Manager Chris Leitch van San Jose Earthquakes.

"Met een aflopend contract en zijn wens om in Europa te spelen, helpt deze transfer hem om zijn persoonlijke doelen te bereiken bij een topclub in Nederland en stelt hij ons in staat om een aanzienlijke compensatie binnen te halen voor zijn vertrek. We waarderen oprecht alle inspanningen van Marcos tijdens zijn tijd in San Jose en zijn verheugd dat hij deze kans krijgt. We zullen zijn succes en verdere groei bij Feyenoord steunen."

Zelf is López ook zeer ambitieus over zijn stap naar Feyenoord. “Nu wil ik hier een vaste waarde worden. Ik wil prijzen winnen, daar strijdt deze club voor. En in Europa heeft het halen van de Champions League prioriteit. Daar zullen we voor vechten”, sprak hij op de clubkanalen van Feyenoord.