Transfernieuws

López kan niet wachten: 'Geweldig om voor deze club in deze mooie stad te spelen'

López kan niet wachten: 'Geweldig om voor deze club in deze mooie stad te spelen'

08-08-2022 22:55

Waar de ene Marcos Feyenoord vandaag heeft verlaten, is er een andere Marcos binnengekomen. Marcos López is de nieuwe linksback van de Rotterdammers. De 22-jarige Peruviaan heeft getekend tot de zomer van 2026.

López komt over van San José Earthquakes en gaat met de transfer naar Feyenoord zijn eerste Europese avontuur aan. “Geweldig om in Europa voor deze mooie club en stad te mogen spelen”,  aldus de linksback op de website van de Rotterdammers. “Dit is een grote stap in mijn carrière en een kans die ik met beide handen aan wil grijpen. Met de hulp van de mensen binnen de club en de support van de fanatieke, trouwe achterban, geloof ik dat ik me hier snel zal thuis voelen.”

Met het tekenen van López heeft Feyenoord de opvolger van de naar Manchester United vertrokken Tyrell Malacia in huis gehaald. De verdediger moet nog wel even geduld hebben, aangezien zijn werkvergunning nog niet binnen is.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!