Nieuws

Ronaldo laat van zich horen via Instagram: 'De koning zal zondag spelen'

Ronaldo laat van zich horen via Instagram: 'De koning zal zondag spelen'

29-07-2022 20:49

Cristiano Ronaldo heeft vrijdag opnieuw van zich laten horen. De Portugees kondigt ditmaal via Instagram aan dat hij zal spelen in het oefenduel met Rayo Vallecano.

Het wordt de eerste wedstrijd van de voorbereiding (tevens het laatste duel voor de competitiestart) dat de Portugese doelpuntenmachine in actie gaat komen voor Manchester United. 'Zondag zal de koning spelen', schrijft Ronaldo op Instagram. The Mancunians spelen zaterdag eerst nog een wedstrijd tegen Atlético Madrid in Oslo. Eerder bleek al uit communicatie van het officiële clubkanaal dat Ronaldo daar niet bij is: hij ontbreekt in de wedstrijdselectie van Erik ten Hag.

Daarmee werden de speculaties over de toekomst van de meervoudig Ballon d'Or-winnaar opnieuw aangezwengeld. Naar verluidt wil hij vertrekken bij United om elders Champions League-voetbal te spelen. Vrijdag haalde Ronaldo nog uit naar de media via Twitter. 'Het is gewoon niet mogelijk om één dag niet over mij te praten. Anders kan de pers geen geld verdienen. Je weet dat als je niet liegt, je geen aandacht krijgt van mensen. Ga maar door, totdat je het nieuws op één dag goed hebt.'

Ronaldo Instagram