Transfernieuws

'Barcelona komt uit bij oudgediende van Real als alternatief voor Marcos Alonso'

'Barcelona komt uit bij oudgediende van Real als alternatief voor Marcos Alonso'

20-07-2022 16:43

FC Barcelona is nog altijd op zoek naar een nieuwe linksback. De Catalanen zijn uitgekomen bij een opvallende naam: Serio Reguilón. De 25-jarige linksback met een Real Madrid verleden zou als alternatief gelden voor Marcos Alonso.

De afgelopen tijd zijn er veel verdedigers aan Barça gelinkt. Jules Koundé (Sevilla FC), César Azpilicueta en Marcos Alonso (beiden Chelsea) staan op de nominatie om de Catalaanse gelederen te versterken. De eerste twee genoemden zijn allebei rechtspoot en dus blijft enkel Alonso over als optie voor de linkerkant. Met Reguilón hebben de Spanjaarden nu nog een ijzer in het vuur, weet El Mundo Deportivo.

De 25-jarige linksback van Tottenham Hotspur zou de afgelopen weken al meerdere keren zijn aangeboden bij Barcelona. Het prijskaartje van de verdediger zou alleen roet in het eten kunnen gooien. Volgens de Spaanse krant moeten eerst moeten de transfers van Koundé en Azpilicueta worden bezegeld, waarna de optie op de verdediger in acht gaat worden genomen.

De interesse van Barcelona in Reguilón is opvallend te noemen. De back van onder meer Sevilla en Spurs is grootgebracht bij aartsrivaal Real Madrid. In de Premier League maakte hij afgelopen seizoen een sterke indruk op de linkerflank van Antonio Conte. In 25 wedstrijden was hij slechts goed voor twee assists, maar gaf hij de nodige energie aan de ploeg uit Londen.