Transfernieuws

'Chileense tandem in de maak: Brazilianen verhogen bod op Sanchez na Vidal-deal'

'Chileense tandem in de maak: Brazilianen verhogen bod op Sanchez na Vidal-deal'

11-07-2022 08:34

Flamengo lijkt zich al te hebben versterkt met Arturo Vidal en wil graag een tweede Chileen toevoegen aan de selectie. Alexis Sánchez moet overkomen van Internazionale en de Braziliaanse club heeft het bod op de spits inmiddels verhoogd. 

Dat melden La Gazzetta dello Sport en de Braziliaanse tak van ESPN. Het is de verwachting dat Vidal binnenkort wordt gepresenteerd bij de club en Flamengo wil direct doorpakken: de Brazilianen willen binnen tien dagen klaar zijn op de transfermarkt en hopen op een snel antwoord van de voormalig speler van onder meer FC Barcelona en FC Arsenal. 

Sánchez kan in Brazilië drieënhalf miljoen euro per seizoen gaan verdienen. De 33-jarige Chileen verruilde Arsenal voor Manchester United in 2018 en werd vervolgens een seizoen aan Internazionale gehuurd. In 2020 maakte Sánchez permanent de overstap naar I Nerazzurri, maar daar wist de speler geen basisplek te bemachtigen. Sánchez kwam het afgelopen seizoen 38 keer in actie voor Inter in alle competities. Daarin scoorde hij negen keer en gaf hij vijf assists.