Transfernieuws

'Vidal verlaat Internazionale en is rond in Brazilië, presentatie volgt snel'

'Vidal verlaat Internazionale en is rond in Brazilië, presentatie volgt snel'

03-07-2022 07:27

Arturo Vidal is onderweg naar het Braziliaanse Flamengo. De 35-jarige Chileen heeft nog een éénjarig contract bij Internazionale, maar maakt toch de overstap naar de Braziliaanse club en wordt binnenkort gepresenteerd. 

Dat stelt het Braziliaanse programma Arena SBT, waarin onder meer sportjournalist Benjamin Beck de laatste transfernieuwtjes deelt. Vidal is op persoonlijk vlak rond met Flamengo en stapt binnenkort in het vliegtuig om de transfer officieel te maken. Vidal heeft een glansrijke carrière achter de rug en speelde onder meer bij Bayer Leverkusen, Juventus, Bayern München, FC Barcelona en Internazionale. 

De Chileen speelde het afgelopen seizoen bij Inter al geen volledige wedstrijden meer en was al bezig met afbouwen. In de Champions League kwam Vidal twee keer negentig minuten in actie, namelijk tegen FC Sheriff en Liverpool, maar verder moest de middenvelder het doen met korte invalbeurten. Vidal kwam in totaal 40 keer in actie voor Inter in het afgelopen seizoen, waarvan 27 keer in de Serie A. In die 40 wedstrijden scoorde hij twee keer en gaf hij vier assists. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!