Reactie

Lindelöf over eventuele Martínez-transfer: 'Ben geen nerveus persoon'

Lindelöf over eventuele Martínez-transfer: 'Ben geen nerveus persoon'

10-07-2022 20:52

Al langere tijd gonst het van de geruchten over een eventuele transfer van Lisandro Martínez naar Manchester United. Victor Lindelöf zegt zich geen zorgen te maken op het moment dat de Argentijn wordt aangetrokken.

In het afgelopen seizoen was Lindelöf basisspeler. Centraal achterin werd hij veelal geflankeerd door aanvoerder Harry Maguire. Raphaël Varane werd veelvuldig geplaagd door blessureleed. Een eventuele transfer van Martínez is geen reden tot zorg. "Ik ben geen nerveus persoon, ik ben heel kalm", wordt Lindelöf geciteerd door The Mirror. The Mancunians zouden bereid zijn vijftig miljoen euro neer te tellen voor de Argentijns international.

Sinds 2017 speelt de Zweeds international al op Old Trafford. "Ik weet wat ik kan doen op het veld, ik heb heel hard gewerkt en dat is het enige waar ik me op focus."In het afgelopen seizoen kwam Lindelöf tot 28 wedstrijden in de Premier League. Verdedigende versterking lijkt welkom voor manager Erik ten Hag. In 2021/22 kreeg United maar liefst 57 treffers te verwerken.