Nieuws

Dessers zet de Feyenoord-deur nog op een kier: 'Ik laat het rustig op me afkomen'

Dessers zet de Feyenoord-deur nog op een kier: 'Ik laat het rustig op me afkomen'

07-07-2022 17:27 Laatste update: 17:29

Cyriel Dessers weigert nog om zich erbij neer te leggen dat hij volgend jaar niet meer voor Feyenoord speelt. De Rotterdammers waren niet in staat om de koopoptie op de Belgische spits te lichten waardoor hij terugkeerde naar KRC Genk. Dessers denkt nog altijd dat een terugkeer mogelijk is.

"Ik heb in Rotterdam een uitzonderlijk jaar beleefd", zegt Dessers tegenover Het Belang van Limburg. "Het contact met Feyenoord is nog altijd heel goed. Ik spreek Arne Slot - een topcoach - nog regelmatig. Die deur is dus nog niet helemaal dicht."

De Conference League-topscorer heeft geduld. "Ik laat het rustig op mij afkomen. Vorig jaar was het spannend tot 31 augustus. Die dag heeft me een paar jaar van mijn leven gekost, denk ik. Hopelijk wordt dat me nu bespaard en weet ik nu eerder waar ik aan toe ben, als er alsnog een transfer komt."

Dessers weet als geen ander hoe het is om een onzekere transferperiode door te maken. Voorafgaand aan het voorbije seizoen duurde het tot aan laatste minuten op de laatste dag van de transferwindow voordat zijn transfer naar Feyenoord beklonken werd.