Waar en hoe laat wordt de oefenwedstrijd Duitsland - Griekenland uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de oefenwedstrijd Duitsland - Griekenland uitgezonden?

7 juni om 18:04

Vrijdagavond neemt Duitsland het in eigen huis op tegen Griekenland in een oefenwedstrijd ter voorbereiding op het EK 2024. Deze wedstrijd is een belangrijke generale repetitie voor Die Mannschaft, die zich klaarmaakt voor het toernooi in eigen land. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Duitsland - Griekenland kijken

Duitsland zit in poule A van het EK en zal het opnemen tegen Schotland, Zwitserland en Hongarije. Hun openingswedstrijd is op vrijdag 14 juni om 21.00 uur tegen Schotland in München. Afgelopen maandag speelden de Duitsers al een vriendschappelijke wedstrijd tegen Oekraïne, die eindigde in een 0-0 gelijkspel. Griekenland, daarentegen, wist zich niet te kwalificeren voor het EK na een nederlaag in de play-off finale tegen Georgië.

Op welke zender is Duitsland - Griekenland?

Duitsland – Griekenland begint vrijdag 7 juni om 20.45 uur in het Borussia-Park in Mönchengladbach. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via RTL Television. Voor KPN-klanten is RTL Television te vinden op kanaal 46, en voor Ziggo-klanten op kanaal 58. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.