Waar en hoe laat wordt Marokko - Zambia in de WK-kwalificatie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Marokko - Zambia in de WK-kwalificatie uitgezonden?
7 juni om 14:30

Hoewel iedereen in Europa bezig is met het EK in Duitsland, zal er in Afrika al gevoetbald worden om de kwalificatie voor het WK in 2026. Marokko en Zambia staan tegenover elkaar in groep E. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Marokko - Zambia kijken

Het is de eerste keer dat de Atlas Leeuwen een officieel duel spelen sinds de Afrika Cup. Bij de laatste zestien bleek Zuid-Afrika te sterk voor Marokko. Sindsdien hebben de Marokkanen nog twee oefenduels afgewerkt. Tegen Angola werd met 1-0 gewonnen, terwijl het tegen Mauritanië 0-0 bleef. Het team van bondscoach Walid Regragui is klaar om zich te bewijzen in de kwalificatiewedstrijden.

Noussair Mazroaui zal ontbreken in de komende kwalificatieduels vanwege zijn pelgrimstocht. Echter, Hakim Ziyech, Ismael Saibari en Sofyan Amrabat zijn wel van de partij en vormen een belangrijke kern van het team. Op de Afrika Cup stonden Marokko en Zambia ook tegenover elkaar in de groepsfase, waar Marokko met 0-1 won dankzij een doelpunt van Ziyech.

Op welke zender is Marokko - Zambia te zien?

Marokko - Zambia wordt vrijdag 7 juni 2024 om 21.00 uur uitgezonden op ESPN 1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.