Waar en hoe laat wordt het oefenduel Polen - Oekraïne uitgezonden?

Waar is Polen - Oekraïne te zien?
7 juni om 12:55

Voetbalfans kunnen zich verheugen op een spannende wedstrijd als Polen het opneemt tegen Oekraïne. Beide ploegen hopen met het oefenduel de laatste puntjes op de i te zetten richting het EK. Waar is deze wedstrijd te zien? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Polen - Oekraïne kijken

Het is de eerste keer dat Polen in actie komt sinds hun overwinning op Wales in de play-offs voor het EK. De Polen wisten na een zenuwslopende strafschoppenreeks hun EK-ticket te bemachtigen. Buiten de geblesseerde Matty Cash beschikt bondscoach Michał Probierz over een geheel fitte selectie. Bij de Poolse selectie moeten de laatste drie afvallers nog bekend worden.

Oekraïne heeft in aanloop naar deze wedstrijd al een oefenduel gespeeld. In Duitsland wist Oekraïne een knappe 0-0 te behalen tegen Die Mannschaft. In de finale van de play-offs versloegen ze IJsland met 2-1, de volgende oefentegenstander van Nederland. Oekraïne bevindt zich in een uitdagende poule met België, Roemenië en Slowakije voor het EK.

Op welke zender is Polen - Oekraïne te zien?

Polen - Oekraïne wordt vrijdag 7 juni 2024 om 20.45 uur uitgezonden op Ziggo Sport, op de zender Ziggo Sport Voetbal. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!