Feest in Hamburg: hier bevindt zich de Oranje Fanzone tijdens Polen-Nederland

Dit is waar de fanzone voor Oranje-supporters is
12 juni om 07:22
Laatste update: 12 juni om 07:12

Het Nederlands elftal opent het EK 2024 op 16 juni met een wedstrijd tegen Polen in het Volksparkstadion in Hamburg. Voor de Oranjefans is er een speciale Oranje-fanzone ingericht om de dag feestelijk te beginnen. VoetbalNieuws.nl vertelt je waar de fanzone zich in Hamburg bevindt.

Nederland speelt zijn eerste groepswedstrijd op het EK in Hamburg. In het Volksparkstadion van HSV Hamburg zal de ploeg van Ronald Koeman er alles aan gaan doen de eerste wedstrijd op het toernooi winnend af te sluiten.

Waar bevindt zich de Oranje Fanzone in Hamburg?

De Oranje Fanzone is te vinden op Heiligengeistfeld, naast het stadion van FC St. Pauli. Deze fanzone opent om 08.30 uur en biedt fans de kans om zich onder te dompelen in de Oranjesfeer met optredens van onder meer Armin van Buuren en Chef'Special. Toegang is gratis, en ook fans zonder wedstrijdticket kunnen de wedstrijd hier volgen op een groot scherm van 100m².

Vanaf de fanzone start ook de Oranje Fanwalk. Deze fanmars leidt supporters gezamenlijk naar het Volksparkstadion en zal starten om 10.30 uur. Samen met alle Oranje-fans wordt er een ronde van ongeveer 45 minuten achter de Oranjebus gelopen rond het große Wallanlagenpark.