Feest in Leipzig: hier bevindt zich de Oranje Fanzone tijdens Nederland-Frankrijk

Dit is waar de Oranje Fanzone is in Leipzig
21 juni om 10:35
Laatste update: 18 juni om 10:37

Op vrijdag 21 juni om 21.00 uur speelt Nederland tegen Frankrijk in het Leipzig Stadium. Dit is het tweede duel voor Oranje op het EK. Of je nu in het stadion bent of elders in Leipzig, er is genoeg te doen voor de Oranje-fans. VoetbalNieuws.nl vertelt je waar de Oranje Fanzone in Leipzig is.

Tijdens de tweede wedstrijd van het Nederlands elftal neemt Oranje het op tegen Frankrijk in Leipzig. De ploeg van Ronald Koeman zal er in de Red Bull Arena van RB Leipzig alles aan doen om de Fransen te verslaan.

De Oranje Fanzone in Leizpig zal plaatsvinden op het Wilhelm Leuschner Platz. Dit is de plek waar je de unieke Oranjesfeer kunt beleven samen met andere fans. De toegang is gratis en toegankelijk voor supporters met én zonder wedstrijdticket. De Fanzone opent om 13.00 uur. Er zullen optredens zijn van DJ Mara, Yves Berendse, Donnie, Snollebollekes en Mental Theo.

Belangrijk: de Oranje Fanzone is niet hetzelfde als de EURO 2024 Fanzone op Augustusplatz. Voor de echte Oranjesfeer ga je naar Wilhelm Leuschner Platz. Heb je geen ticket voor de wedstrijd? Geen zorgen, de wedstrijd Nederland - Frankrijk wordt om 21.00 uur uitgezonden op een groot scherm in de Fanzone.

De Oranje Fanwalk vertrekt ook vanaf Wilhelm Leuschner Platz. Vanaf de fanzone wordt er in ongeveer een uur naar het stadion gelopen. Iedereen is welkom om deel te nemen aan de fanwalk die om 17.30 uur start.