Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen Go Ahead Eagles in de Eredivisie

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot ziet Paixão en Stengs afhaken in Deventer

25 april om 10:41

Feyenoord moet voor het aanstaande competitieduel met Go Ahead Eagles enkele aanpassingen in de opstelling doorvoeren. Trainer Arne Slot ziet zich genoodzaakt wijzigingen te maken na de fysieke tegenslagen van Igor Paixão en de onzekerheid rondom Calvin Stengs. VoetbalNieuws.nl neemt de vermoedelijke opstelling van de Rotterdammers met je door!

Paixão, die met hamstringklachten kampt, zal worden vervangen door Luka Ivanusec. Dat verlies komt kort na Feyenoords zege in de bekerfinale tegen NEC (1-0). De Braziliaanse vleugelspeler maakte daarin de winnende treffer. Stengs, wiens deelname nog onzeker is door een niet nader gespecificeerde blessure, zou op het middenveld plaats kunnen maken voor de jonge Antoni Milambo, die eerder dit seizoen al zijn waarde bewees.

In de verdediging blijven de posities daarentegen ongewijzigd met Thomas Beelen en Dávid Hancko als centrale verdedigers, geflankeerd door Bart Nieuwkoop en Lutsharel Geertruida. Ondanks dat Gernot Trauner weer beschikbaar is, zal hij naar verwachting op de bank beginnen.

Op het middenveld lijken Quinten Timber en Ramiz Zerrouki, die Mats Wieffer vervangt, hun plaatst te behouden. Voorin vormt Yankuba Minteh samen met Santiago Gimenez en de aanvallend ingestelde Ivanusec het offensieve trio dat voor dreiging moet zorgen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Geertruida; Zerrouki, Timber, Milambo; Minteh, Gimenez, Ivanusec.

Go Ahead Eagles - Feyenoord begint donderdagavond om 21.00 uur in De Adelaarshorst. VoetbalNieuws.nl doet uiteraard verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.