Nieuws

Waar en hoe laat wordt Go Ahead Eagles - Feyenoord in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Go Ahead Eagles - Feyenoord in de Eredivisie uitgezonden?

23 april - 16:06 Laatste update: 25 april - 10:55

In speelronde 31 van de Eredivisie staan Go Ahead Eagles en Feyenoord tegenover elkaar in een cruciale confrontatie. Op donderdagavond ontmoeten ze elkaar in Deventer, waarbij Go Ahead strijdt voor een plek in de play-offs voor Europees voetbal. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Kan Go Ahead zich kwalificeren voor Europees voetbal?

Go Ahead Eagles, momenteel achtste, heeft de play-offs voor Europees voetbal binnen bereik. Met nog vier wedstrijden te gaan, kunnen de punten cruciaal zijn om in de race te blijven voor internationaal voetbal volgend seizoen. Feyenoord kan zich als nummer twee daarentegen geen puntverlies meer veroorloven als ze de druk op koploper PSV willen handhaven. Wanneer PSV eerder op de avond Heerenveen verslaat en Feyenoord niet wint van Go Ahead, zijn de Eindhovenaren al kampioen.

Live Go Ahead Eagles - Feyenoord kijken

De eerdere ontmoeting in De Kuip tussen beide ploegen eindigde in 3-1. De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord begint om 21.00 uur in De Adelaarshorst en wordt live uitgezonden op ESPN 2. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.