Nieuws

Bijzonder: Henderson revalideert niet bij Ajax, wordt gespot op Liverpool-complex

Bijzonder: Henderson revalideert niet bij Ajax, wordt gespot op Liverpool-complex

22 april - 19:57 Laatste update: 20:13

Opmerkelijke beelden uit het AXA Training Centre van Liverpool, waar Jordan Henderson gespot is. De middenvelder, momenteel onder contract bij Ajax, is bezig met revalidatie bij zijn oude club. Dat vindt plaats na een spierblessure die hij opliep, waardoor hij al enkele wedstrijden miste voor de Amsterdammers.

Henderson, die in januari van dit jaar bij Ajax kwam, heeft tot nu toe een moeilijk seizoen met slechts één overwinning uit negen gespeelde wedstrijden. Ajax staat momenteel vijfde in de Eredivisie en moet nog alles op alles zetten om zich rechtstreeks te plaatsen voor Europees voetbal.

Liverpool heeft hem toegestaan gebruik te maken van hun faciliteiten voor zijn herstel, ondanks zijn belangrijke rol bij Ajax. De Engelse tabloids melden dat er geen kans is op een terugkeer naar Anfield, aangezien Henderson een contract heeft bij Ajax tot medio 2026.

Bovendien heeft Henderson tijdens de internationale break in maart deelgenomen aan intensieve fitnesssessies met het Engelse nationale team, hoewel hij niet speelde in de vriendschappelijke wedstrijden tegen Brazilië en België.