Breaking news

'Feyenoord volhardt voor Tottenham-aanvaller, openingsbod al uitgebracht'

'Feyenoord volhardt voor Tottenham-aanvaller, openingsbod al uitgebracht'

22 april - 19:02

Feyenoord is intensief bezig om Bryan Gil, de aanvaller van Tottenham Hotspur, naar Rotterdam te halen. De club heeft reeds meerdere voorstellen gedaan voor de Spaanse speler, die bekend staat om zijn behendigheid als linksbenige rechtsbuiten. Dat meldt 1908.nl zojuist.

De winnaar van de KNVB Beker ziet in Gil een topversterking voor een langere termijn. Gil staat open voor een permanente overgang als het project hem aanspreekt, en Feyenoord, onder leiding van Arne Slot, zou hem dat kunnen bieden.

Er is al een openingsbod uitgebracht dat minder dan tien miljoen euro bedraagt, maar met additionele variabelen kan dit bedrag oplopen. Ondanks dat de onderhandelingen serieus zijn, moet Gil nog overtuigd worden van de overstap. Eerdere interesse van Brighton & Hove Albion en Real Sociedad heeft nog niet geleid tot een vertrek bij Tottenham.

Te Kloese sprak over Gil
Gil, die in 2021 Sevilla verruilde voor Tottenham in een deal met Erik Lamela, wordt door Feyenoord gezien als een significante aanwinst. Dennis te Kloese, algemeen en technisch directeur bij Feyenoord, heeft bij de huldiging van de club tegenover ESPN aangegeven dat Feyenoord zich richt op spelers die het team substantieel kunnen versterken. "We bieden een fantastisch podium om jongens hun carrière een mooi vervolg te geven", zei de directeur tegen ESPN. "Gil is een goede speler, maar er zijn veel meer clubs die naar die jongen kijken."

Hoewel de komst van Gil nog niet bevestigd is en de deal moeilijk te realiseren lijkt, is het niet onmogelijk. De transfer zou vóór de start van het nieuwe seizoen afgerond moeten zijn. Wat de mogelijke komst van Gil betekent voor Yankuba Minteh, die momenteel ook bij Feyenoord speelt, is nog onduidelijk.