Nieuws

Kampioenswedstrijd: waar en hoe laat wordt AC Milan - Internazionale uitgezonden?

Kampioenswedstrijd: waar en hoe laat wordt AC Milan - Internazionale uitgezonden?

22 april - 08:35 Laatste update: 08:35

Het is een titanenstrijd in het Italiaanse voetbal die maandagavond de climax kan bereiken: AC Milan neemt het in eigen huis op tegen stadsgenoot en koploper Internazionale. Met de Serie A-titel binnen handbereik kan Inter met een overwinning in deze Milanese derby officieel het kampioenschap claimen. Waar kun je deze cruciale wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Inter heeft een indrukwekkende campagne achter de rug, met 83 punten uit 32 wedstrijden, en leidt comfortabel met een voorsprong van 14 punten op de nummer twee, AC Milan. Een overwinning zou niet alleen de titel veiligstellen, maar ook een zoete overwinning zijn op de rivaal. Milan, aan de andere kant, zal er alles aan doen om de festiviteiten van Inter uit te stellen en hun eigen kansen in de Serie A levend te houden, hoewel de titelrace vrijwel beslist lijkt.

Live AC Milan - Internazionale kijken

De wedstrijd begint op maandag 22 april om 20.45 uur in het San Siro en wordt uitgezonden op het open kanaal van Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.