Nieuws

Vermoedelijke opstelling NEC: grote namen niet okselfris voor KNVB-bekerfinale

Vermoedelijke opstelling NEC: grote namen niet okselfris voor KNVB-bekerfinale

20 april - 16:25 Laatste update: 21 april - 09:30

In aanloop naar de KNVB-bekerfinale lijkt NEC het mogelijk te moeten stellen zonder Lasse Schöne. De ervaren middenvelder kampt met een blessure die hij opliep in de wedstrijd tegen PSV. VoetbalNieuws.nl neemt de vermoedelijke opstelling van de Nijmegenaren met je door.

Trainer Rogier Meijer bevestigde eerder deze week dat Schöne wel fit genoeg is om de selectie te vergezellen naar De Kuip, maar hij zal waarschijnlijk niet starten. Dat betekent dat NEC's opstelling op het middenveld vooral zal leunen op de inzet van spelers als Dirk Proper, die ook recentelijk terugkeerde van een blessure.

Jasper Cillessen zal de doelman zijn, terwijl de defensie waarschijnlijk bestaat uit Brayann Pereira, Philippe Sandler, Bram Nuytinck en Calvin Verdonk, die een speciale wedstrijd tegemoet gaat tegen zijn oude club Feyenoord. Rechtsback Bart van Rooij lijkt namelijk net als Schöne niet fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen. Aanvallend wordt verwacht dat Sontje Hansen samen met het Japanse duo Koki Ogawa en Kodai Sano de voorhoede zal vormen.

Vermoedelijke opstelling NEC tegen Feyenoord in de KNVB-bekerfinale

De TOTO KNVB-bekerfinale tussen Feyenoord en NEC vindt zondagavond om 18.00 uur plaats in De Kuip. VoetbalNieuws.nl doet vanaf dat tijdstip live verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Vermoedelijke opstelling NEC: Cillessen; Pereira, Sandler, Nuytinck, Verdonk; Hoedemakers, Proper, Chery; Hansen, Ogawa, Sano.