De vermoedelijke opstelling van Feyenoord in de finale van de KNVB Beker tegen NEC

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: sterkhouder onzeker in bekerfinale tegen NEC

21 april om 07:06
Laatste update: 21 april om 07:06

Zondag vindt in De Kuip de strijd om de TOTO KNVB Beker plaats, waar Feyenoord en NEC elkaar treffen in de finale. Feyenoord-coach Arne Slot meldde een bijna volledig fitte selectie, met uitzondering van Quilindschy Hartman en Gjivai Zechiël. Zaterdagmiddag kwam daar nog een groot vraagteken bij. VoetbalNieuws.nl neemt de vermoedelijke opstelling van de Rotterdammers met je door!

Slot benadrukte de goede voorbereiding van zijn team op de climax van het seizoen. "Iedereen bij ons is er klaar voor om de perfecte wedstrijd te spelen. Maar we moeten op alles voorbereid zijn, want we treffen met NEC een sterke tegenstander", zei hij vrijdagmiddag op de vooruitblikkende persconferentie. "We zijn de enige twee clubs die er dit seizoen in geslaagd zijn om PSV te verslaan, dus misschien verdienen we het daarom ook om de finale te spelen."

Vermoedelijke opstelling Feyenoord in de bekerfinale tegen NEC

De inzet van Mats Wieffer is echter nog onzeker. De controlerende middenvelder trainde apart vanwege een spierblessure. Wanneer hij niet kan starten, staat Ramiz Zerrouki klaar als zijn vervanger. De overige posities worden naar verwachting ingevuld door de gebruikelijke namen, waaronder Yankuba Minteh, Santiago Gimenez en Igor Paixão in de voorhoede. Justin Bijlow keert net als afgelopen zondag tegen Fortuna Sittard weer terug in de wedstrijdselectie, maar Slot liet eerder al weten dat Timon Wellenreuther ook in de bekerfinale de voorlopige nummer één onder de lat blijft.

Feyenoord – NEC begint zondag om 18.00 uur. VoetbalNieuws.nl doet vanaf dat tijdstip live verslag. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Geertruida; Wieffer/Zerrouki, Timber, Stengs; Minteh, Gimenez, Paixão.