Breaking news

Opstelling PSV bekend: Bosz voert één wijziging door en heeft Lozano terug

Opstelling PSV bekend: Bosz voert één wijziging door en heeft Lozano terug

13 april - 15:11 Laatste update: 15:20

Peter Bosz heeft voor de wedstrijd tegen Vitesse één wijziging doorgevoerd, zo valt ruim een uur voor de aftrapt te zien. De oefenmeester van PSV heeft zaterdagmiddag ook weer de beschikking over Hirving Lozano, die op de reservebank start. 

Bij PSV ontbreken nog altijd de geblesseerde Noa Lang, Ismael Saibari, Ricardo Pepi en ook Isaac Babadi. Wel heeft Bosz weer de beschikking over Lozano, die op 30 maart tijdens het bezoek aan NEC (3-1) zijn laatste wedstrijd speelde. De aanvaller begint op de bank, waardoor Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Malik Tillman wederom voor de doelpunten moeten gaan zorgen. 

Op het middenveld is er weer plek voor Jerdy Schouten, waardoor Mauro Júnior genoegen moet nemen met een plek op de reservebank. De Braziliaan deed het tijdens zijn basisplaatsen tegen Excelsior (0-2) en AZ (5-1) prima, maar moet nu weer plaatsmaken voor Schouten. Verder doet Bosz weer 'gewoon' een beroep op Joey Veerman en Guus Til.

Achterin zien we weer de gebruikelijke namen van Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Serginio Dest, met tussen de palen de uitblinkende Walter Benítez. PSV neemt het vanaf 16.30 uur op tegen hekkensluiter Vitesse.

Volledige opstelling van PSV: Benítez, Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong en Tillman.