Nieuws

'PSV blijft in de markt voor aanvaller Driouech, maar niet voor de winterse prijs'

'PSV blijft in de markt voor aanvaller Driouech, maar niet voor de winterse prijs'

12 april - 08:11

PSV heeft de interesse in Couhaib Driouech niet verloren, maar is niet langer bereid dezelfde prijs te betalen voor de aanvaller van Excelsior, zo weet het Eindhovens Dagblad. De aanstaande kampioen was tijdens de afgelopen winterse transferperiode dicht bij de komst van Driouech, maar de deal liep op de slotdag stuk. Komende zomer willen de Eindhovenaren wel toeslaan.

Na een niet geslaagde transferpoging afgelopen winter, waarbij een bod van tussen de drie en vier miljoen euro werd afgewezen, zijn de Eindhovenaren van plan een lager bod uit te brengen, weet het ED. Driouech, die momenteel herstelt van een spierscheuring, heeft nog een contract voor één jaar bij Excelsior. De aanvaller zou een strategische aanwinst kunnen zijn voor PSV, dat ook kijkt naar versterkingen naast Noa Lang en denkt mogelijk Osame Sahraoui van sc Heerenveen. Met ook Hirving Lozano en Johan Bakayoko momenteel in de gelederen, die mogelijk verkocht wordt, is PSV actief op zoek naar nieuwe smaakmakers om hun flanken te versterken. 

Daarnaast is de toekomst van PSV-talent Mohamed Nassoh onzeker. Hij overweegt een overstap naar Sparta Rotterdam als PSV zijn contract niet verbetert. Nassoh, die dit seizoen goed is voor drie doelpunten en twee assists, heeft ook interesse gewekt bij AZ. Een vertrek na dit seizoen zou transfervrij zijn, waardoor PSV de 21-jarige aanvaller mogelijk verliest zonder compensatie. Nassouh stroomde in 2010 de jeugdopleiding van PSV binnen en maakte in april 2021 zijn debuut voor Jong PSV. Een opwachting in de hoofdmacht blijft voorlopig nog uit, waardoor de Marokkaan een vertrek uit zijn geboortestad overweegt.