Nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Schouten enige vraagteken voor Bosz tegen AZ

Vermoedelijke opstelling PSV: Schouten enige vraagteken voor Bosz tegen AZ

6 april - 08:15

Zaterdagavond neemt PSV het in eigen huis op tegen AZ. De Eindhovenaren zien de titel met de week dichterbij komen en kunnen tegen de Alkmaarders een reuzestap zetten door er met drie punten vandoor te gaan. VoetbalNieuws vertelt je de verwachtte elf namen.

PSV kan de titel bijna niet meer ontglippen. De hosanna-stemming werd afgelopen week wel doorbroken door met 3-1 te verliezen bij NEC. Het sprookje om ongeslagen kampioen te worden, viel in duigen, maar door de misstap van Feyenoord midweeks lijkt de titelrace toch definitief beslist te zijn.

Tegen AZ moet trainer Peter Bosz toch weer puzzelen. Hirving Lozano en Isamel Saibari zijn afwezig en achter de naam van Jerdy Schouten staat nog een vraagteken. De middenvelder lijkt fit genoeg te gaan zijn en daardoor te gaan starten op het middenveld. Naast Schouten zullen Joey Veerman en Guus Til wederom een basisplaats hebben.

Achterin zal Bosz vast blijven houden aan de vertrouwde vijf namen waardoor de focus naar de voorste linie kan. Lozano is dus afwezig waardoor Malik Tillman de aangewezen man lijkt om hem te vervangen. De Amerikaan speelde midweeks nog een keurige pot tegen Excelsior en lijkt zijn basisplaats te behouden.

Vermoedelijke Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Veerman, Schouten, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman.