Nieuws

Hoe laat en waar wordt de halve finale Juventus - Lazio uitgezonden?

Hoe laat en waar wordt de halve finale Juventus - Lazio uitgezonden?

1 april - 19:25

Het is in Italië weer tijd voor de Coppa Italia. Juventus en Lazio zullen in Turijn de heenwedstrijd van de halve finale spelen. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Juventus - Lazio kijken

Binnen drie dagen staan beide ploegen twee keer tegenover elkaar. Op zaterdagavond versloeg Lazio in eigen huis Juventus met 1-0, maar op dinsdagavond wacht de heenwedstrijd van de halve finale van de Coppa Italia. Diep in blessuretijd scoorde Adam Marušić de enige treffer en daarmee won de Oude Dame voor de vierde keer op rij niet.

2024 blijkt in totaal een dramajaar voor Juventus. Aan het begin van januari kon de ploeg van Massimiliano Allegri nog vijf keer op rij winnen, maar daarna ging het compleet mis. Empoli speelde met 1-1 gelijk, waarna eind februari alleen nog van Frosinone werd gewonnen. Lazio won de laatste twee competitiewedstrijden juist, maar staat nog altijd op een plek buiten de Europese tickets. Een bekeroverwinning kan dus cruciaal zijn om het seizoen te redden.

Op welke zender is Juventus - Lazio te zien?

Juventus - Lazio begint dinsdag 2 april om 21.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen bij Ziggo Sport op Ziggo Sport Select. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!