Nieuws

Waarom Van Nistelrooy mogelijk toch niet de nieuwe coach van Club Brugge wordt

Waarom Van Nistelrooy mogelijk toch niet de nieuwe coach van Club Brugge wordt

28 maart - 14:53

Ruud van Nistelrooij lijkt zijn hoop op de positie van hoofdcoach bij Club Brugge te moeten temperen. Karel Geraerts, momenteel onder vuur bij Schalke 04, wordt steeds vaker gelinkt aan de topfunctie bij de Belgische club. Dat blijkt uit recente berichten van het Duitse BILD.

Schalke, dat kampt met financiële en sportieve problemen, zou Geraerts op de tocht hebben gezet. De ploeg presteert ondermaats in de 2. Bundesliga, wat zijn positie verder onder druk zet. Voor Van Nistelrooij, die na zijn tijd bij PSV op zoek is naar een nieuwe uitdaging, zou dat betekenen dat zijn kansen op de baan bij Brugge afnemen.

De Nederlander werd gezien als een sterke kandidaat voor de Belgische topclub en voerde zelfs al gesprekken. De toekomst van Geraerts bij Schalke zou afhangen van de komende wedstrijden, vooral het duel tegen Karlsruher SC wordt als cruciaal gzien. Een nederlaag zou zijn ontslag kunnen betekenen, wat de deur voor een overstap naar Club verder openzet.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!