Nieuws

Dit is waarom Schweinsteiger Duitsland waarschuwt voor Nederland

Dit is waarom Schweinsteiger Duitsland waarschuwt voor Nederland

25 maart - 15:27

Bastian Schweinsteiger is niet gerust voor het duel tussen Duitsland en NederlandDie Mannschaft won maar liefst met 0-2 op bezoek bij Frankrijk, maar de voormalig topspeler maakt zich zorgen tegen Oranje. VoetbalNieuws.nl vertelt je waar Schweinsteiger voor waarschuwt. 

Hier waarschuwt Schweinsteiger de Duitse ploeg voor tegen Oranje

Schweinsteiger beleefde meerdere successen als international van Duitsland en speelde in meerdere grote toernooien. De oud-speler wordt dan ook serieus genomen als analist in Duitsland. Ondanks de Duitse zege op Frankrijk houdt Schweinsteiger een slag om de arm tegen Oranje. "Ik verwacht dat Nederland het in defensief opzicht veel beter voor elkaar heeft. Ik ben benieuwd welke oplossingen we daarvoor kunnen bedenken", stelt de oud-speler tegenover de ARD.

Oranje had het in het begin van het duel met Schotland zwaar, maar de kwaliteiten van de ploeg zijn duidelijk, aldus Schweinsteiger. "Als je kijkt naar de kwaliteiten van de spelers dan staat Nederland zeker in de topvijf van de nationale ploegen in Europa. Een zege op Nederland zou de stemming natuurlijk nog beter maken", besluit de oud-speler.