Nieuws

Voor deze speler heeft FC Barcelona een bod van 200 miljoen euro ontvangen

Voor deze speler heeft FC Barcelona een bod van 200 miljoen euro ontvangen

24 maart - 13:58

FC Barcelona heeft financieel betere tijden gekend, maar de interesse in de eigen spelers van andere clubs is torenhoog. Zo ontvingen de Catalanen een bod van 200 miljoen euro, dat werd afgeslagen. VoetbalNieuws.nl vertelt je voor welke speler dat astronomische bedrag werd geboden. 

Voor deze speler ontving Barcelona een bod van 200 miljoen euro

Barcelona-voorzitter Joan Laporta schoof zaterdag aan in een podcast van de club en bevestigde dat er inderdaad een bod van 200 miljoen euro was neergelegd. Het Spaanse MARCA schreef eerder in maart al dat Paris Saint-Germain het bod had neergelegd bij de club voor Lamine Yamal. Laporta weigert echter te zeggen om welke club het gaat. "We krijgen aanbiedingen voor spelers als Lamine Yamal, voor 200 miljoen euro", aldus Laporta.

Barça heeft zich niet laten verleiden met het enorme bedrag. "Maar we hebben 'nee' gezegd. Omdat we vertrouwen hebben in deze jongen, en in zijn sportieve potentie. We hebben geen behoefte aan een transfer, integendeel. We zitten in een proces van economisch herstel en we zien nu al het einde van de tunnel", besluit de voorzitter.