Nieuws

Zo denkt Ronald de Boer over een mogelijke terugkeer van broer Frank bij Ajax

Zo denkt Ronald de Boer over een mogelijke terugkeer van broer Frank bij Ajax

24 maart - 11:51

Een terugkeer bij Ajax voor Frank de Boer is volgens tweelingbroer Ronald niet aan de orde. De oud-voetballer kwam zaterdag in actie tijdens de benefietwedstrijd van Ajax Legends in Liverpool (4-2) en kreeg vragen over een mogelijk nieuwe termijn van zijn broer in Amsterdam. VoetbalNieuws neemt de uitspraken van De Boer met je door!

In de zoektocht naar een nieuwe trainer zingt de naam van De Boer al enige tijd rond. Recent werden de geruchten nog maar eens aangewakkerd, toen Ruud Gullit bij Rondo aangaf dat er geruchten in de rondte gaan dat De Boer de nieuwe trainer van Ajax zal gaan worden. "Ik heb Frank gesproken en hij heeft daarover geen contact gehad met iemand van Ajax. Dus ik ga er niet vanuit", gaf Ronald aan tegenover de NOS.

In oktober van vorig jaar gaf De Boer al aan dat hij zijn broer niet snel zou zien terugkeren in de Johan Cruijff ArenA. "Maar hij blijft natuurlijk Ajacied in hart en nieren. Dus je weet het nooit", klonk het destijds. "Als Van Gaal belt kan dat wat losmaken. Maar Frank is op dit moment niet zo happig."

Vijf maanden later is De Boer nog altijd stellig over een eventuele terugkeer van zijn broer bij Ajax, dat volgens hem de enige club is die hij nog in Nederland zal gaan trainen. Toch acht hij hem niet kansloos, mocht het wel gebeuren. "Hij heeft daar eerder laten zien dat hij vier keer kampioen kan worden met een relatief matig elftal", aldus de oud-middenvelder. "Nu staat ook er niet zo'n geweldig team. Dus ik denk dat hij er wel geschikt voor zou zijn."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!